4ukane здихд га

Народните любимци от сцената и екрана изиграваха най-добрите си роли в кабинета на министъра — трогваха го, разсмиваха го, досаждаха му…Само и само да вземат заветната бележка. Внесох на детето. Последна публикация от NinthRaven в Датчик за температурата Що се отнася до тези, които плачат още за онова време, то аз съм сигурен, че само за един ден, ако се върне това време, първи те ще ревнат против него и ще искат сегашното въпреки прекалено многото неприятности, които имаме сега. Преднамерено ще изпусна името на автора, нека има и малко тръпка! Спри да се излагаш старче. В София поне от началото на те години нямам спомен да е липсвала. Последна публикация от A. Последна публикация от victorgapa в Re: Обмисляне за покупка Последна публикация от jozo в Re: проблем дигитално та Изгубил си активационния е-мейл? Та тъй де. Затвори Изпращане на отзива.

R19 за R Последна публикация от mika в Re: Проблем с Ланди Ренз Основен форум Място за дискусии за всичко свързано с Renault. Но и днес градската легенда говори за автотенекеджията Неофит и за някакъв Васко, които си купили червени опели. Това е Пеньо пенев! Хубавото е че никога повече няма да се върне. Но не забравяйте, че това не е битпазар! Сайт на Пловдивската телевизия "Тракия" 3.

Такава беше действителността преди 20 години. Първа група — не помня, но тук сигурно са били бездомниците или нещо подобно. Във Втора група бяха тези, които обитават помещения, непригодни за живеене. И в един по-удобен момент промитите мозъци от този и други наши агенти да не се противят на възкръстващата се народна власт. Защо ли обаче въвеждането на пазарния принцип във всичко не донесе мечтаното щастие, поне не и след като премина първоначалната радост от изобилието Съвременните младежи едва ли са помирисвали аромата на истински карамфил или истинска роза и едва ли знаят, че цветята са хубави не толкова с вида си, колкото с миризмата си. Най-много онлайн: 15 Юни , Общи теми. Телевизионните програми в 23 часа спирали излъчване. На повечето места по света по това време не е имало стотици програми, още не е имало сателити, глобализацията е била доникъде, рекламният пазар - също. Хм, ако това наистина е Славейков, както се твърди навсякъде, какви 50 години, какви 5 лева. Един апартамент, една малка количка Evitini Vibratori

Електрическа инсталация Електрооборудование, схеми, блокове за управление, програми за диагностика. Няма ли да изпукат най-накрая. Някои успяваха да вземат даже по две бележки, при третата министърът обикновено разваляше приятелството. Пак си има тунеядци верни на власта облажващи се покрай нея и пак си има отрудени хора, които едва свързват двата края. I tova prez godini na minalija vek.

Изгубил си активационния е-мейл?

Моника Секс Ако искате да прехвърлите думи в 4ukane трейнър, кликнете върху "Прехвърляне на думи" в 4ukane с думи. Политически коментари от Евгений Тодоров. Не вярвате? Contact Us: blog investor. Днес поне да имаше и адекватно на формата филмово и телевизионно съдържание, а то - американските филми са тъпи като тогавашните съветски, а телевизията се е свела до чалга, мачове и простотиите на Иван и Андрей. Това 4ukane, се проявявал като бохем, хаймана и. Технически теми, 4ukane. Двигатели,горивни системи,съединители,ск. Онлайн Чат Прно

Clio за Clio 1,Clio 2 и Clio Значи ще излезе, че и това не е било от комунизма, мама му стара. Makar che zhiveja veche 40 godini v chuzhbina vinagi shte si spomnjam za omraznoto "dobroto staro vreme". Ще ми се да сме повече тези, които не грубиянничат, но и не търпят грубияните. Възникна грешка. Ами горе-долу същото, като при колите. До нараства до 10 милиарда в опити да се закрепи скапващата се система.

Сперма Фетиш

Сега няма място,паркират се в тревата и по тротоарите. Под-раздели : Диагностика. Последна публикация от axxxelll в Re: Непознат код на греш Ами плащам си данъците и осигуровките, гласувам и спазвам правилата. Не е вярно! А сега какво. Актуални теми Само за наистина актуални теми! R19 за R Евгений да не забравиш - в сряда си на язочна квартира мърльо!!!

Пък де да знам, може въпросната част от населението никога да не ги е и разпознавало. Та тъй де.

Вибратори И Дилда Големи

Последна публикация от NinthRaven в Датчик за температурата Свинска история просто И тия твоите съседи "софиянци", които изчезвали събота и неделя, да не са ходили на екскурзии в Гърция случайно. Изтриват се при липса на активност 3 дена! Последна публикация от HellioN в Re: 60 лв.

Секс С Големи Дупета Майки Някои започнаха да правят сметка колко ще спечеля — ако продам след това новата кола на турците, които бяха започнали да се изселват. Под-раздели : Диагностика, 4ukane. Докато работите с речника, изберете думите, които искате да научите по-късно. Трябва да признаем, че чакането беше резултат от известното разминаване между търсене и предлагане. Най-много за днес: Наистина е от "ватенковият поет" или поне 4ukane трябваше да 4ukane се представя. Последна публикация от NinthRaven 4ukane Датчик за температурата Жени Правят Секс Кучета Ххх

Такава беше действителността преди 20 години. Така че кола и собствен апаратамент нямахме,но сме чакали за телевизор Twingo всичко за Twingo. Renault Sport Всички спортни изяви на марката Renault. Прав си. А проблеми винаги ще има, но те са за решаване. Clio за Clio 1,Clio 2 и Clio

Секс Бабес

Koleos, Kadjar, Capture раздел за кросоувъри. Още с раждането си, родителите ти да ти правят вноски за апартамент Запомни ме Регистрация. Видове газови уредби и проблемите свързани с тях Държавните мъже тогава не си мръднаха пръста, а оставиха един двестахиляден град да бъде тровен всеки ден. Абе вие ,мърльовци, не сте ли чували за "ирония", "памфлет" и разни по-тънки работи от директното писане? Сегашното пазаруване е като секс с пъпчив гимназист — раз, два и готово.

Модератор: Мега Ренденкова. Дали бихме могли да опитаме? И нали съм тарикат момче веднага усетих, че трябва да се сменя партньора и още на 15 ноември отидох в ДСК и си изтеглих и вноската за колата, и вноската за апартамента на името на дъщеря ми.

Тоалетна хартия можеше да се КУПИ само от пунктовете за вторични суровини срещу предадена хартия, а и капачки за консерви се вземаха така по-лесно. Да живее новогодишният банан!

Hall Of Fame Скачать Клип

Наслаждавам се на страхотното качество на картината и звука, и в сызнанието ми от дисанцията на годините изплува Електрон Д- помните ли онова килограмово чудовище с дървен корпус и огромен вакуумен кинескоп, показваш "цветна" картина в зелени тонове:? Колко хора се изселиха и градът опустя. Те избраха и най-добрите апартаменти — в по-централните квартали и на по-ниските етажи. Но не забравяйте, че това не е битпазар! Ееее, нямам никакви претенции да знам всичко.

Да живее новогодишният банан! Оттук нататък има само търсене на резервни части и чакане по сервизи.

Seks S Maoletni Video Оттам нататък обаче става страшно, 4ukane. И в един по-удобен 4ukane промитите мозъци от този и други наши 4ukane да не се противят на възкръстващата се народна власт. Някои започнаха да правят сметка колко ще спечеля — ако продам след това новата кола на турците, които бяха започнали да се изселват. Най-много онлайн: 4ukane Юни Тук нямаше светлинно табло, а два пъти в годината обявяваха с колко лихвоточки човек може да тегли заем и 4ukane си купи апартамент, 4ukane. Обгазяването от Гюргево завод "Верахим" с хлор и замърсяването от леярната на завод "Георги Димитров" и двата ТЕЦ-а бяха причината за изселването. Коланчета За Жени Вибратори

Общи теми. Само в ония години, стара навъртяла километри и амортизирана таксиметрова кола, се продаваше по-скъпо от клокото нова от Мототехника, това ставаше на търгове. Най-много за днес: Общи теми. Защо ли обаче въвеждането на пазарния принцип във всичко не донесе мечтаното щастие, поне не и след като премина първоначалната радост от изобилието Основен форум Място за дискусии за всичко свързано с Renault.

Турски Дребни Сладки

Последна публикация от papijnr в Re:За мен само това е ср Тук нямаше светлинно табло, а два пъти в годината обявяваха с колко лихвоточки човек може да тегли заем и да си купи апартамент. Тоалетна хартия можеше да се КУПИ само от пунктовете за вторични суровини срещу предадена хартия, а и капачки за консерви се вземаха така по-лесно. Активни потребители през последните 15 минути: p. Регистрирай си безплатно блог в Blog.

И това е така, защото те едва ли са виждали други цветя освен оранжерийни. Двигатели,горивни системи,съединители,ск. Последна публикация от p. Разни Всички останали обяви За някакви точки, за това, че са в 4-та група, защото живеехме с баба и дядо и такива неща.

Общи теми. И сега трябва да пророним някоя сълза за добрия стар, назадничав, овчи, комунистически начин на жовот.

Online Erotika

Някои започнаха да правят сметка колко ще спечеля — ако продам след това новата кола на турците, които бяха започнали да се изселват. Направи ми впечатление, че тези нещастници съвсем не приличаха на клошари, някои от тях бяха достолепни и добре облечени граждани. Най-много за днес: Просенето в раздела строго забранено! Megane за Megane 1, Megane 2 и Megane 3. Няма тръпка.

Вибратори За Момичета Голяма глупост е това, наистина. Оттам нататък обаче става страшно. Сега имаш 20 вида, ама и те са тъпкани със сухо мляко и консерванти, от които не се развалят по 4ukane месеца в момента пак си правя експеримент колко месеца трябва да стои една кофичка в хладилника ми, за да й се надуе поне 4ukane. Последна публикация от papijnr в Re:За мен само това е ср Кой 4ukane той? И въпреки че, е творение на времето, 4ukane, нека го наречем условно "пред хепи-соца", заложената в него идея може да свърши работа всекиму и днес, 4ukane. Търся Си Момиче За Гадже 18 Do 20 Годишни

Соца беше нещо подобно на соц описанията за империализма. Но не забравяйте, че това не е битпазар! Eh,kakvi spomeni Такива които не знаят кои е клецал баба им, но иначе са с претенции за сто човека. Трябва да съм била много малка когато нашите говореха за това. Последна публикация от p.

Български Порно

Последна публикация от Piqndurnik в Re: На 7 януари Правосла Докато империалистите живеят на гърба на горките поробени народи, социалистите буквално живееха на гърба на децата си, заробвайки страната с дългове. Забранено софийско жителство за всеки кандидат-софиянец,освен ако не е ценен кадър за държавата-т. Разликата е само в това, че ако тогава трябваше да внимаваш какво говориш само пред представителите на властта, днес изобщо не знаеш къде по-напред да внимаваш.

Запомни ме Регистрация. Не вярвате? Последна публикация от Neil в renault electronic handb Изгубил си активационния е-мейл? Защо ли обаче въвеждането на пазарния принцип във всичко не донесе мечтаното щастие, поне не и след като премина първоначалната радост от изобилието Е, имаше и разни тарикатлъци, но те бяха изключение от правилата на правоверния ни живот.

Последна публикация от nogopechen в Re: Съвет за масло..

Вибратор Машина За Тройка

Да ви припомня,какво имаше в магазините-1 вид кисело мляко,1 вид обикновени и 1 вид шоколадови вафли,1 вид шоколад български разбира се ,1 вид сирене,1 вид кашкавал, вида бира,никаква тоалетна хартия,кока кола,портокали и банани само за Нова година и то след безпаметно чакане по опашки.

Във Втора група бяха тези, които обитават помещения, непригодни за живеене. Подобни постинги. Технически теми. Какво знаем ние, а?

Porno Klipove Seks От днес за утре, 4ukane, ще ти внесат кола, я от Германия, я от Италия, 4ukane. Казваш, че "и тогава" София била в друга 4ukane. Майсторлък Или как да си решим проблема по български. Просенето в раздела строго забранено! Защо 4ukane обаче въвеждането на пазарния принцип във всичко не донесе 4ukane щастие, поне не и след като премина първоначалната радост от изобилието Последна публикация от papijnr в Re:За мен само това е ср Това че, се проявявал като бохем, хаймана и. Последна публикация от Piqndurnik в Re: На 7 януари Правосла Xxx 2 Online

Няма нови публикации Пренасочващ раздел. Свинска история просто Явно соцът не е успял да стимулира, а е симулирал оргазъм. Оттук нататък има само търсене на резервни части и чакане по сервизи. Още по-голямо Добро е, че между двата сексмаратона с колата и апартамента си спрял да поемеш дъх и си създал дете.

Порно 100 Български Бесплатни Порно Сайтове

Актуални теми Само за наистина актуални теми! Не е вярно! Хм, ако това наистина е Славейков, както се твърди навсякъде, какви 50 години, какви 5 лева. В София поне от началото на те години нямам спомен да е липсвала. Моля, имайте предвид, че думите в този списък са достъпни само в този браузър.

Мисля, че причината е простичка: имаше много цени под себестойност, например градския транспорт. Нещо не разбрах Та не разбрах кой на чий гръб прави дългове Ееее, нямам никакви претенции да знам всичко. Що се отнася до тези, които плачат още за онова време, то аз съм сигурен, че само за един ден, ако се върне това време, първи те ще ревнат против него и ще искат сегашното въпреки прекалено многото неприятности, които имаме сега.

Последна публикация от A.

Камерите Бг На Живо

И нали съм тарикат момче веднага усетих, че трябва да се сменя партньора и още на 15 ноември отидох в ДСК и си изтеглих и вноската за колата, и вноската за апартамента на името на дъщеря ми. И вкисваше до дни. Andreev в Re: Продавам Philips 22d Последна публикация от papijnr в Re:За мен само това е ср Последна публикация от victorgapa в Re: Обмисляне за покупка Други модели Renault.

Maniq Lov Майсторлък Или как да си решим проблема по български. Е, вярно, ако Последна публикация от damyanof в Re: Смяна на ролките на Но дали те го обичаха също така искрено — не знам. Та тъй де, 4ukane. Койчев на 3 октомври вербувах сополивия Евгений Тодоров към шесто главно управление. Просенето в 4ukane строго забранено! Сбирки и клубни мероприятия 4ukane и прояви на национално и местно 4ukane. Ххх Игри

Пееше по красиво и от Тина Търнар. Ееее, нямам никакви претенции да знам всичко. Ще ми се да сме повече тези, които не грубиянничат, но и не търпят грубияните. Последна публикация от HellioN в Re: 60 лв. Напротив, в днешн и дни изпитвам дори по-голяма радост от новите придобивки.

Нали са си ходили на село, на лозето или там както му казвате.

Мъж И Жена Правят Секс С Вибратор Клипове

Явно соцът не е успял да стимулира, а е симулирал оргазъм. Почти умилително звучи господина,сякаш не е било толкова отвратително,колкото си беше. Бележките се даваха като награда най-вече на герои на труда и на известни хора на изкуството. Купува Ако си търсите нещо за вашето Рено, тук е мястото да го обявите. Докато работите с речника, изберете думите, които искате да научите по-късно. Какво знаем ние, а? Е, вярно, ако Майсторлък Или как да си решим проблема по български.. Vednaga kvartira,po-kasno rabota,posle Основен форум Място за дискусии за всичко свързано с Renault.

Мисля,че ако върнете един сегашен младеж в онова време,на втория ден би се самоубил от отчаяние. Евгений ти си по-тъп от торба с грънци.

A v BG oste "stroeha realen sozialisam.. Под-раздели : Фън , Анкети , Пътувания. Радваш се няколко секунди и всичко минава. I "otpraschih" na Sapad! Браво, направо се пренесох за миг в онези времена, които слава богу никога няма да се върнат, но определено имаха и продължават да имат своя носталгичен чар! Продава - автомобили Само обяви за продажба на автомобили Рено. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай. Изпратете ни я - ще се радваме на Вашата обратна връзка! Scenic раздел само за модела Scenic! Ние се заяждаме за щяло и нещяло, а той си ни гледа сеира от Бунарджика и се подсмихва Ееее, нямам никакви претенции да знам всичко. 4ukane Seks Masajist

Ами плащам си данъците и осигуровките, гласувам и спазвам правилата. Продава - автомобили Само обяви за продажба на автомобили Рено. Но и днес градската легенда говори за автотенекеджията Неофит и за някакъв Васко, които си купили червени опели. Внесох на детето. Актуални теми Само за наистина актуални теми! Пропуснахте да споменете и качеството на българина - лицемерство и хамелеонщина.

Секс С 40 Моят дядо беше активен борец,но казваше,че 4ukane се е борил за собствените си деца,а за идеалите си. Със западни коли се уреждаха и децата на големците в София — те по линия на 4ukane. Използвайте 4ukane преводач на текстове. Затвори Изпращане на отзива, 4ukane. Примери колкото щете: Сега всички пият боза с консерванти и изкуствени подсладители и никога няма да узнаят вкуса на бозата направена от просо, подсладена със захар и леко вкиснала, тоест станала резлива. Свинска история просто Жилище на старо, също не можеше да се купи току така, прибягваше се до замени с доплащане. Ние тук, възрастова група над 50 години, настоящи и бивши майнички, 4ukane, с удоволствие се връщаме към младостта си. Dildo Ili Vibrator

Тя се саморегулира, заменяйки едни норми с други. Andreev в Re: Купувам централен въ Е, засега 2 месеца и половина са напълно недостатъчни за каквато и да е морфологична промяна. И тия твоите съседи "софиянци", които изчезвали събота и неделя, да не са ходили на екскурзии в Гърция случайно.

Вашето съобщение е изпратено до редакцията на ПОНС. Газови уредби в Renault SMF 2.

Еротични Разкази Безплатно

Контакти Реклама Кариери Споразумение за ползване Пишете ни. JavaScript е деактивиран в браузъра Ви. Продава - автомобили Само обяви за продажба на автомобили Рено. I tova prez godini na minalija vek. Вашето съобщение е изпратено до редакцията на ПОНС.

Megane за Megane 1, Megane 2 и Megane 3. И едва ли градският транспорт е работил "нормално". Забранено пътуване в чужбина,освен до братските соц. Не знае и че млечните продукти се правят от прясно краве мляко и само от мляко - и киселото, и прясното мляко, и сиренето, и кашкавала, и кравето масло, а не като сегашните - с растителни мазнини, с консерванти, оцветители, ароматизатори, сухо мляко и с всичко друго, но не и с краве мляко от крава, която е пасла на поляната.

Купува Ако си търсите нещо за вашето Рено, тук е мястото да го обявите. Основен форум Място за дискусии за всичко свързано с Renault.

Камери София Online

Ние,българите,сме с най-висок стандарт на живот! Последна публикация от nogopechen в Re: Съвет за масло.. Събраха ни в една зала и първо започнаха да извикват бездомниците и тези, които живеят в бараки и кокошарници — тоест Първа и Втора група. Телевизионните програми в 23 часа спирали излъчване. Обаче и това се е превърнало в лукс, основно апартаментите.

Gei Kameri Ами плащам си 4ukane и осигуровките, гласувам и спазвам правилата, 4ukane. Тогава поне онова, което се даваше по телевизията, 4ukane, беше събитие, което вълнуваше почти всички, а като изключим съветските филми, се поддържаше и доста високо ниво на нещата, които се показваха. Под-раздели : Диагностика. Ако искате да прехвърлите думи в езиковия трейнър, кликнете върху "Прехвърляне на думи" в списъка с думи. Макар, че и за това се изискваше да си 4ukane в съвета като нуждаеш се, трябваше и да ти разрешат замяната. И то групов, защото в изживяването участваше цялата рода. We are using the following 4ukane field to 4ukane spammers. Porno Sis Babi

Добре, кое тогава е от него?! Койчев на 3 октомври вербувах сополивия Евгений Тодоров към шесто главно управление. Майсторлък Или как да си решим проблема по български.. Ти си заблуден май И това е така, защото те едва ли са виждали други цветя освен оранжерийни. И въпреки че, е творение на времето, нека го наречем условно "пред хепи-соца", заложената в него идея може да свърши работа всекиму и днес.

За това, вместо тоалетна хартия, ползвахме вестници - те поне бяха евтини.

Секс Порно Гей

Извън темите За неща неотнасящи се до другите форуми.. И вкисваше до дни. И за разлика от тогава, вече няма грам искреност и между хората. Сбирки и клубни мероприятия Срещи и прояви на национално и местно ниво.. Общи теми. Това е Пеньо пенев! Повторното активиране ще Ви позволи да използвате езиковия трейнър и други програми. Е, вярно, ако искаш да имаш апартамент ставаш роб на банката до живот, но поне го получаваш почти веднага, пък после как ще се оправят с вноските си е твой проблем!

Внасяш лева и получаваш талон с номерче. Голям прогрес, няма що! Сълзите трябва да са по-скоро за Да, имаше много, много ограничения и страх и обида, но оцеляхме и без привилегии.

Вагини За Близане

И вкисваше до дни. Koleos, Kadjar, Capture раздел за кросоувъри. Последна публикация от NinthRaven в Датчик за температурата От ония времена си спомням най-вече,че около нашия блок имаше десетина коли,които изчезваха в събота и се появяваха в неделя вечер.

Така беше и който казва,че не е било толкова лошо,просто е непоправимо увреден от изродската система. Искате да преведете цяло изречение? Това че, се проявявал като бохем, хаймана и т.

Онлайн Анално Дилдо Видове газови уредби и проблемите свързани с тях Другарю господин 4ukane, Добро е, че нищо не е забравено. Само по Нова година "пускаха" от евтините. Активни потребители през последните 15 минути: p. Последна публикация от Neil в renault electronic handb Някои ще кажат, 4ukane всичко това е в резултат на техническия и научния прогрес. Последна публикация от papijnr в Re:За мен само това е ср 4ukane това са нещата, 4ukane, които имаше по магазинитепропусна само да спомене марципан!!! Semeyno Porno

Но дали те го обичаха също така искрено — не знам. На това се дължи и фиаското му. А сега хоп- отиваш, купуваш, инсталираш, пъхаш Conax картата в слота на самия телевизор с вграден цифров тунер е и гледаш телевизия с висока резолюция и с 6-канален стереозвук! Ходова част и купе Проблеми с окачване, полуоски, гуми, купета и др. Последна публикация от Piqndurnik в Re: На 7 януари Правосла

Omegle 18 Chat

Моля, имайте предвид, че думите в този списък са достъпни само в този браузър. Анонимът под теб по-знае. Е, да те успокоя - това е било по-малко от комунизма и далеч повече - от епохата. Пак си има тунеядци верни на власта облажващи се покрай нея и пак си има отрудени хора, които едва свързват двата края.

И тия твоите съседи "софиянци", които изчезвали събота и неделя, да не са ходили на екскурзии в Гърция случайно. И такса Спри да се излагаш старче. Twingo всичко за Twingo. Тогава поне онова, което се даваше по телевизията, беше събитие, което вълнуваше почти всички, а като изключим съветските филми, се поддържаше и доста високо ниво на нещата, които се показваха. Сайт на Пловдивската телевизия "Тракия" 3.

Купува Ако си търсите нещо за вашето Рено, тук е мястото да го обявите.

Секс Секс Видео

И това е така, защото те едва ли са виждали други цветя освен оранжерийни. С две думи вън от блога. Двигатели,горивни системи,съединители,ск. И такса Под-раздели : Фън , Анкети , Пътувания.

Българско Порно С Коментари Разни Всички останали обяви Последна публикация от Neil в renault electronic handb Но и 4ukane градската легенда говори за автотенекеджията Неофит и за някакъв Васко, 4ukane, които си купили червени опели. Радваш се няколко секунди и всичко минава. Последна публикация от Piqndurnik в Re: На 7 януари Правосла Последна публикация 4ukane A. Xxx Turski

И въпреки че, е творение на времето, нека го наречем условно "пред хепи-соца", заложената в него идея може да свърши работа всекиму и днес. Подарява За всичко свързано с Рено, което бихте подарили. Със западни коли се уреждаха и децата на големците в София — те по линия на УБО.

Впрочем днес като има програми, не умираш ли от скука от глупостите, които дават по всички тях? Тук нямаше светлинно табло, а два пъти в годината обявяваха с колко лихвоточки човек може да тегли заем и да си купи апартамент.

Seksi Kam

Другарю господин автор, Добро е, че нищо не е забравено. Статистика на форума. Чакащите бяха разделени на 4 групи. Внасяш лева и получаваш талон с номерче. Няма ли да изпукат най-накрая. Е, засега 2 месеца и половина са напълно недостатъчни за каквато и да е морфологична промяна. Напротив, в днешн и дни изпитвам дори по-голяма радост от новите придобивки. Съвременните младежи едва ли са помирисвали аромата на истински карамфил или истинска роза и едва ли знаят, че цветята са хубави не толкова с вида си, колкото с миризмата си.

Това беше първото, което ми хрумна, когато започнах да чета коментарите. A v BG oste "stroeha realen sozialisam.. Наслаждавам се на страхотното качество на картината и звука, и в сызнанието ми от дисанцията на годините изплува Електрон Д- помните ли онова килограмово чудовище с дървен корпус и огромен вакуумен кинескоп, показваш "цветна" картина в зелени тонове:? От до година, вече при прогресивната капиталистическа система, дългът вече е 17 милиарда евро, а днес май клони към 20 милиарда.

Comment List

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *